Privacybeleid

Privacybeleid Pacheo

Privacybeleid Pacheo

Jouw privacy vinden wij heel belangrijk en daarom willen wij transparantie bieden over de gegevens die we verzamelen, hoe we deze gebruiken en wat jouw rechten zijn over het beheren van deze informatie.

Wij, van PACHEO , zijn de beheerder van jouw gegevens, oftewel de verwerkersverantwoordelijke, en willen jou ervan verzekeren dat jouw gegevens worden beschermd volgens de maatstaven van de Europese en Nederlandse privacywetgeving, zoals de Algemene Wet op Gegevensbescherming (AVG), die is gebaseerd op de Europese wet, de General Data Protection Regulation (GDPR).

Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om! Daar kun je op vertrouwen. Wij beschermen jouw gegevens via beveiligde systemen, hebben deze nooit verkocht aan derden en zullen dit ook nooit gaan doen.

Hieronder is alles uitgelegd omtrent jouw persoonsgegevens. Mocht er iets nog niet helemaal duidelijk zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat wordt er bedoeld met persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee je een persoon kan identificeren. Denk hierbij aan je naam, telefoonnummer, adresgegevens en e-mailadres. Maar onder persoonsgegevens behoren ook het IP-adres van je computer of je IBAN bij een overschrijving.

Wat voor soort gegevens verzamelen wij?

Wij verzamelen gegevens, die je aan ons verstrekt en die verwerken wij op basis van jouw expliciete toestemming, zoals:

  • Je naam, en/of de naam van je kind(eren)
  • Adres
  • E-mail
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum
  • Betaalgegevens
  • Gegevens over wanneer je contact hebt met de klantenservice

Wij verzamelen ook analytische gegevens voor ons gerechtvaardigd belang om te begrijpen hoe we onze producten en systemen kunnen verbeteren. Deze data laat je direct of indirect achter op onze website en social media, zoals:

  • Account registratie / time stamps
  • Wanneer je een bezoekje brengt aan onze website
  • Social media gegevens, zoals hashtags, posts, referenties, wanneer je ons merk tagget of benoemt, etc.
  • Cookies
  • Jouw acties en reacties op onze marketingcampagnes
  • Onafgemaakte membership registraties

Waarvoor gebruiken wij persoonsgegeven?

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen we naar jouw persoonsgegevens. Hieronder zetten we uiteen waarvoor we jouw gegevens precies gebruiken:

Naam en adres: Zodat we weten aan wie we de boxershort(s) moeten richten en op welk adres de boxershort(s) geleverd moeten worden.

Telefoonnummer: Jouw telefoonnummer is belangrijk zodat we je kunnen voorzien van belangrijke informatie met betrekking tot je betaling. Dit als extra service, mocht je onze mails over het hoofd hebben gezien.

Geboortedatum: We gebruiken jouw geboortedatum zodat we weten of je 18 jaar of ouder bent en hiermee voldoet aan onze leeftijdsvoorwaarde om een membership af te sluiten.

E-mail en IBAN: Jouw e-mailadres gebruiken we voor het versturen van persoonlijke mails en online campagnes. Daarnaast gebruiken wij jouw e-mailadres en IBAN om fraude te voorkomen. Op deze twee onderdelen wordt gecontroleerd bij het aanmaken van een account. Elke member heeft recht op het aanmaken van een account.

Bankgegevens en betalingen: We verwerken de naam en het bankrekeningnummer van de persoon die een order heeft geplaatst via een bankafschrijving om de order te verwerken. Met deze gegevens begrijpen wij dat iemand member is geworden en een eerste boxer short verwacht.

Account logs: Zodat we wijzigingen, die jij aanbrengt in je account, kunnen bewaren. Zo kunnen we zien wanneer jij jouw maat hebt gewijzigd of een adreswijziging is doorgevoerd. We hebben deze gegevens nodig zodat wij jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Mocht bijvoorbeeld jouw boxershort na een adreswijziging niet op het nieuwe adres zijn ontvangen, dan kan het zijn dat jij jouw wijziging net te laat hebt doorgevoerd. Wij kunnen door het bewaren van de logs met je meekijken en zorgen voor een passende oplossing.

Whatsapp berichten en tags op social media: Ons webcare team volgt de berichten die voor iedereen toegankelijk zijn op internet en die over PACHEO gaan en beantwoordt berichten die aan PACHEO gericht zijn. Hierdoor krijgt iedereen antwoord op zijn vraag en worden veel voorkomende vragen behandeld in onze veelgestelde vragen. Wij streven ernaar om zo duidelijk mogelijk te zijn over ons concept en mogelijke vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Overige data: Data die je direct, of indirect achterlaat op onze website, zoals website cookies, of een begonnen registratie voor een membership.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

Het merendeel van de gegevens verwerken wij in Nederland, waar ons hoofdkantoor is gevestigd. Om fiscale redenen bewaren wij gegevens, die noodzakelijk zijn voor de belastingdienst, maximaal vijf jaar.

We bewaren marketinggegevens niet langer dan twee jaar. We herzien onze systemen elke zes maanden en verwijderen e-mails en gerelateerde accounts die al meer dan twee jaar inactief zijn geweest, ongeacht of onze marketing-e-mails worden ontvangen. Dit betekent dat als je lid wilt blijven van PACHEO, je deze gegevens opnieuw moet opgeven.

We bewaren anonieme analytische gegevens zolang we deze nodig denken te hebben om onze systemen en producten te optimaliseren. Omdat deze gegevens anoniem zijn, en de identiteit niet achterhaald kan worden, hebben we je toestemming hiervoor niet nodig.

Met wie delen wij jouw gegevens?

We hebben jouw gegevens nooit verkocht en zullen deze ook nooit aan derden verkopen.

Wel delen we je gegevens met een aantal externe partners zodat we jou onze boxer shorts kunnen leveren, en onze service en producten kunnen verbeteren. Wanneer we deze gegevens delen, zorgen we ervoor dat alle partijen ons verzekeren dat zij jouw gegevens tevens optimaal beschermen met de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen zoals vereist door de wet. Voordat we je gegevens delen, beoordelen we welke gegevens we met onze partners moeten delen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er geen onnodige persoonsgegevens worden gedeeld.

Wij delen jouw gegevens met de bank

Wij delen jouw voornaam, achternaam en IBAN met onze bank, ING en Adyen, zodat de maandelijkse afschrijving bij de juiste persoon wordt afgeschreven. Uiteraard wordt hier zorgvuldig mee omgegaan en zal ING en Adyen jouw gegevens niet gebruiken voor derden. Het is dan ook alleen mogelijk om jouw bankgegevens online aan te passen, zodat we zeker weten dat de nieuwe bankgegevens van jou zijn. Mocht je hier echter problemen mee ondervinden, neem dan uiteraard contact met ons op zodat we je persoonlijk kunnen helpen met het vinden van een veilige oplossing.

Wij delen jouw gegevens met onze mailservice Canopy deploy zodat er o.a. een aankondiging afschrijvingsmail verstuurd kan worden.

Wij delen met onze mailservice jouw voornaam, achternaam en mailadres, zodat wij een persoonlijke email kunnen sturen naar het juiste e-mailadres. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens voor het versturen van persoonlijke aanbiedingen of voor een promotiecampagne van PACHEO. Canopy deploy heeft ons verzekerd dat zij jouw gegevens niet zullen delen, maar wij raden je aan om de privacy voorwaarden van Canopy deploy te lezen om meer te weten over hoe zij jouw gegevens verwerken.

Wij delen jouw gegevens met Google om de verkopen op de website te analyseren.

Op onze website gebruiken we Google Analytics om het verkeer en de verkopen te kunnen analyseren en deze gegevens gebruiken we om de website te optimaliseren.

Wij delen jouw gegevens met Meta, Pinterest en TikTok voor advertising doeleinden.

Wij maken gebruik van Meta, Pinterest en TikTok als het gaat om adverteren op social media.

Wij delen jouw gegevens met onze partner PostNL zodat jouw boxershort zo snel mogelijk op jouw deurmat terecht komt.

Wij melden PostNL jouw voornaam, achternaam en adresgegevens, zodat zij weten op welk adres jouw boxershort geleverd moet worden. Wij verwijzen naar de privacy voorwaarden van PostNL voor meer informatie over hoe PostNL jouw gegevens verwerkt.

Cookies of vergelijkbare technieken die wij gebruiken

Pacheo gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. PACHEO gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Functionele cookies Analytische cookies Trackingcookies
Google Analytics X X
Google Ads X X X
Facebook Manager X X X
TikTok X X X
Pinterest X X X

Ons automatisch betaalsysteem

We werken er hard aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken om een boxershort te bestellen of lid te worden van PACHEO. Daarom kun je alles online doen via onze geautomatiseerde systemen zonder contact op te hoeven nemen met onze klantenservice. Mocht je hier echter problemen mee ondervinden, neem dan contact met ons op via: [email protected].

Wat zijn jouw rechten met betrekking tot ons privacy beleid

Je kunt altijd contact met ons opnemen om:

  • toegang te krijgen tot je gegevens en een kopie op te vragen om te zien welke gegevens er van jou worden verwerkt, met wie deze gegevens worden gedeeld en voor hoelang deze worden bewaard.
  • ons verzoeken om correctie van je gegevens. Als je merkt dat we onjuiste gegevens van je hebben, neem dan contact met ons op om de gegevens aan te vullen of te corrigeren die volgens jou onvolledig of onjuist zijn.
  • bezwaar maken dat wij jouw gegevens gebruiken, of ons verzoeken om je ‘te vergeten’. Al zullen wij het vreselijk vinden om je te zien vertrekken, je mag ons altijd vragen om je gegevens te verwijderen. Indien mogelijk zullen we hieraan voldoen, echter is dit niet altijd het geval. Als wij moeten voldoen aan wettelijke verplichtingen van overheidsinstanties waardoor we bepaalde gegevens moeten bewaren of om redenen van algemeen belang op het gebied van de volksgezondheid; voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van juridische verzoeken van nationale autoriteiten, kan het zijn dat we je nog niet helemaal kunnen vergeten.
  • een elektronische kopie aanvragen voor overdraagbaar gebruik en, indien mogelijk, overdragen aan een andere organisatie. Het kan zijn dat we hiervoor een administratieve vergoeding verrekenen.

Als je van een van deze rechten gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op! Onderaan de pagina vind je onze contactgegevens.

Hoe wij denken over privacy

Je kunt erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met jouw gegevens om gaan. Binnen PACHEO wegen we alle belangen af en jouw recht op privacy telt zwaar mee. Wij vinden transparantie over jouw gegevens erg belangrijk.

We zijn zorgvuldig met jouw persoonsgegevens

  • Wij zijn altijd bezig met het beveiligen van ons systeem, zodat jouw gegevens niet zomaar op straat komen te liggen.
  • We gebruiken alleen persoonsgegevens als het een toegevoegde waarde heeft voor onze leden.
  • We zijn erg voorzichtig met het geven van inzage in jouw gegevens, en hebben hier een streng beleid op ontwikkeld.

We blijven up-to-date

Ons privacy beleid is nooit af, wij investeren constant in de veiligheid van jouw gegevens. Deze privacy voorwaarden zijn geüpdatet in juni 2022, en we raden je aan om deze voorwaarden om de zoveel tijd te checken. Zodra er zeer specifieke wijzigingen zijn aangebracht, zullen we je persoonlijk op de hoogte stellen.

Contact informatie

Als je je graag wilt uitschrijven van onze Canopy deploy nieuwsbrief, vind je onderaan iedere nieuwsbrief het kopje ‘uitschrijven.’ Je ontvangt dan alleen nog maar e-mails die gerelateerd zijn aan je bestellingen of betalingen.

Je mag te alle tijden contact met ons opnemen via:

Pacheo b.v.

Henry Hudsonstraat 2

7825AG Emmen Nederland

[email protected]

Wij streven ernaar om binnen 7 dagen te reageren.

Voeg daarom je naam en adres toe, als je ons een brief stuurt, zodat we er zeker van kunnen zijn dat ons antwoord je kan bereiken.

Als je een officiële klacht wilt indienen of als je denkt dat PACHEO je zorgen niet goed heeft kunnen beantwoorden, kun je contact opnemen met de Nationale Gegevensbeschermingsautoriteit in Nederland.