Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Een boxershort draag je dagelijks. Het is dus handig om regelmatig een nieuwe te ontvangen. Met ons onderbroeken abonnement ontvang je iedere maand een nieuwe boxershort in de brievenbus. Dit scheelt tijd en gedoe! Voor slechts € 12,95 per maand ben jij vanaf nu altijd verzekerd van kwalitatieve boxershorts.


In 3 stappen een boxershort abonnement

Een Pacheo abonnement sluit je gemakkelijk en snel af.
Doorloop de 3 stappen en ontvang binnenkort een unieke boxershort in je brievenbus.

1. Kies je maat

Je hebt niks aan een te kleine of te grote boxershort. Niet iedereen heeft een XL nodig... Check onze maattabel om je ideale maat te bepalen.

2. Vul je gegevens in

We moeten natuurlijk wel weten wie je bent en waar je gloednieuwe boxershort naartoe moet.

3. Betaal met iDeal

Met het overmaken van € 0,01 verifiëren we of je een bestaande betaalrekening hebt opgegeven bij ons. Na het overmaken wordt er een maandelijkse automatische incasso ingesteld.

Gelukt! Er komt een Pacheo naar je toe!

Je eerste boxershort wordt verstuurd op het eerstvolgende levermoment na je eerste incasso. Alle Pacheo boxershorts worden op een vast moment en tegelijk verzonden.

Word abonnee

Opzeggen wanneer jij dat wilt

Het is natuurlijk onvoorstelbaar dat je opzegt, maar het is wel mogelijk. Je kunt je abonnement heel eenvoudig zelf wijzigen of beëindigen op Pacheo.com. Dit is gedurende de maand op elk moment mogelijk. Je abonnement stopt dan de maand erna.

Iedere maand een nieuw verrassend design

Jij ontvangt voor €12,95 per maand, elke maand een splinternieuwe boxershort met een print waarin je gezien mag worden! Elke maand een nieuw design, zo raak je niet op je Pacheo collectie uitgekeken. En de boxershorts die je na een tijdje wel gezien hebt, stuur je in de originele verpakking gratis terug.

Is kopen van ondergoed je hobby?

Nee, natuurlijk is ondergoed kopen niet je hobby. Daarom krijg je boxershorts liever thuis bezorgd. Zo bespaar je tijd en hoef je niet door drukke winkelstraten te slenteren op zoek naar een fatsoenlijke boxershort.

Onderbroeken abonnement

Met een onderbroeken abonnement van Pacheo ontvang je iedere maand een nieuwe onderbroek met verrassend design. Dankzij het onderbroeken abonnement hoef jij je niet meer bezig te houden met eindeloos zoeken naar de beste onderbroek. Pacheo kiest iedere maand voor jou zorgvuldig de beste designs uit. Fris voor de dag komen was nog nooit zo makkelijk. Probeer nu het onderbroeken abonnement van Pacheo. We weten zeker dat je al gauw niet meer zonder kan.

Boxershort abonnement

Dankzij een boxershort abonnement hoef je zelf niet meer na te denken over het kopen van boxershorts. Met het boxershort abonnement van Pacheo ontvang je iedere maand een ultra comfortabele boxershort in de brievenbus. Elke maand een onderbroek. Wie wilt dat nou niet? Zo vul je jouw kledingkast met de beste herenboxers, zonder dat je hiervoor op pad hoeft. Een boxer abonnement geeft jou de kwaliteit en flexibiliteit die je verdient.