Boxershorts

Boxershorts

Pacheo’s zijn ontworpen vanuit het idee dat iedereen kwalitatieve boxershorts moet kunnen dragen. Uit ons eigen onderzoek blijkt dat een betere boxershort lekker zit, langer meegaat, een tijdloos design heeft en betaalbaar is. De materialen en de pasvorm zorgen voor een uitstekend draagcomfort. Kwalitatieve en sterke materialen zorgen voor een lange levensduur en daarmee voor meer draagplezier. Stijlvolle en tijdloze designs zorgen ervoor dat je er altijd strak bij loopt.

Met de prijs van € 12,95 per maand is de prijs-kwaliteitverhouding uniek!

  • Tijdloze designs. Geen schreeuwerige prints.
  • Gemaakt van 68% écht Bamboe, 28% GOTS gecertificeerd Eco Katoen en 4% Spandex.
  • Zachte stof voor extra comfort.
  • Sterke en zware kwaliteitsstoffen van 210 gram voor een langere levensduur.
  • Geen geprik en geschuur van labels dankzij het ingeprinte waslabel.
  • De perfecte pasvorm.
  • Hogere achterzijde om een bouwvakkersdecollete tegen te gaan.
  • Elke maand een verrassend nieuw design in je brievenbus.

De toekomst is bamboe

Bamboe is al lang niet meer alleen favoriet onder panda’s. Het is namelijk in heel veel opzichten een beter alternatief dan het traditionele katoen. Zo is Bamboe zachter en ventileert het beter. Het zit dus veel comfortabeler, zéker in boxershortvorm. De bamboeboer hoeft geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest te gebruiken om een goede oogst te bewerkstelligen. En Bamboe groeit sneller en natuurlijker: bamboe heeft namelijk alleen zonlicht en regen nodig, terwijl voor 1 kilo katoen gemiddeld 8.000 liter water nodig is. Dat komt niet uit de lucht vallen!

Stijlvolle designs

Drukke prints, die kennen we nu wel. Wij kiezen voor stijlvol. Omdat we graag trends zetten in plaats van volgen en omdat onze boxershorts van topkwaliteit zijn en daardoor lang mee gaan. Tijdloze designs dus, perfect passend in deze tijdsgeest. In honderden verschillende ontwerpen waarvan je er elke maand eentje ontvangt. De eerste boxershort die je als nieuwe abonnee ontvangt is voor iedereen gelijk, daarna gaan we je verrassen. Blij verrassen. Reken daar maar op!

Eerlijk geproduceerd

We ontkomen er vandaag de dag niet meer aan en dat is maar goed ook: het duurzame proces. Ook dát spreekt eigenlijk vanzelf, vinden wij. Als eerlijk bedrijf wil je toch dat alle betrokken partijen van je succes mee profiteren? Van de hardwerkende bamboeboer in China tot de mensen die de Pacheo’s in Turkije met liefde en aandacht produceren. Iedereen verdient (aan) een Pacheo!

Goed voor iedereen

Pacheo’s zijn ontworpen vanuit het idee dat kwalitatief goede boxershorts beschikbaar moeten zijn voor iedereen. Een boxershort die lang meegaat, een stijlvol en tijdloos design heeft en ook nog betaalbaar is. Een boxershort dus, die beter is dan je gewend bent. Waarom? Nou, heel simpel. Omdat je hem elke dag, direct op je blote huid draagt. En irritatie of ergernissen dáár, is echt het laatste wat je wil. Nee, de perfecte boxershort: dát is wat je wil.

Aan alles gedacht

Wat daarvoor nodig is? Nou, op de eerste plaats moet de pasvorm goed zijn en de stof zacht maar ook stevig. Op prikkende of schurende onderdelen in je ondergoed zit je niet te wachten, dus het waslabel moet in de stof geprint zijn. En is de stof hypoallergeen, verkoelend en antibacterieel. Aan al die voorwaarden voldoet een Pacheo. Dat spreekt voor zich, willen we bijna zeggen.

Een cadeautje in je brievenbus

Dan de ontvangst. Die moet natuurlijk iets zijn om naar uit te kijken, dus daar zorgen we voor. Door je boxershort te verzenden in een duurzame, stijlvolle verpakking van gerecycled karton. Die door de brievenbus kan uiteraard. Wel zo gemakkelijk!

Gratis retour sturen:
een tweede leven

Ja, je las het goed. Een tweede leven. Want ook al draag jij je boxershorts dagelijks: een Pacheo gaat lang mee en is na maanden dragen vaak nog lang niet af. Is je boxer na maanden nog in goede staat maar ben je er op uitgekeken? Stuur 'm dan kosteloos retour en dan vinden wij er (na een grondige reiniging :) een nieuwe bestemming voor. Bijvoorbeeld een boxershort voor iemand die hiervoor het geld niet heeft. Want iedereen verdient de kwaliteit van Pacheo, vinden wij.

Boxershorts heren

Eigenlijk weten we het allemaal. Een goede dag begint met een comfortabele boxershort. De herenboxers van Pacheo zijn jouw steun en toeverlaat. Elke dag weer. De kwalitatieve heren boxershorts van Pacheo hebben een naadloze pasvorm die jou gegarandeerd een fantastisch gevoel geven. Met deze heren boxershorts hoeven mannen niet langer concessies te doen op hun onderbroeken. Gun jezelf ook een onderbroek die 10x beter is dan de rest met het onderbroek abonnement van Pacheo!

Heren ondergoed

Is het kopen van heren ondergoed jouw favoriete bezigheid? Nee? Dat dachten we al. Maar dat maakt het uitkiezen van goed ondergoed niet minder belangrijk. Jouw zoektocht naar de beste onderbroek voor mannen eindigt hier. Pacheo heeft namelijk uitgebreid onderzoek gedaan om voor elke man de perfecte boxershort te ontwikkelen. Je kunt ze vanaf nu gewoon maandelijks in je brievenbus ontvangen. Zeg vaarwel tegen oud en versleten heren ondergoed met de herenboxers van Pacheo.